Her får du bros workshopkatalog

Ja – her har du bros workshopkatalog. Kataloget indeholder vores bud på, hvordan man skaber reel og konkret læring i organisationer.

Vi tror nemlig ikke på, at kurser virker. Ikke alene. Tanken om, at der vil ske reelle forandringer efter en enkelt dag fra 9-16, der byder på kage klokken 14 og slutter med en halvkvalt opfordring om at huske ikke at glemme det, man har lært – ja, vi køber den simpelthen ikke.

Der skal mere til end det. Derfor har vores workshops både et ’før’ og et ’efter’, der supplerer selve workshopdagen og skaber rammer for at omsætte læringen til praksis – uanset om det så har handlet om skriftlig formidling eller konflikthåndtering.

Hent kataloget nu

Kataloget præsenterer 11 af vores mest populære workshops og svarer på spørgsmål som: Hvad består de af? Hvad lærer man undervejs? Og hvem skal man kontakte for at få mere at vide?

bros workshopkatalog.

Helle Bro er CEO og Founder i konsulenthuset bro.

Mød

Helle Bro
CEO & Founder

Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.