Privatpolitik

Formålet med behandlingen er, at du kan modtage info, når der er nyt fra bro. Det kan være et nyt blogindlæg eller podcast fra bro blog, bro-nyheder, cases, events eller information om bro's uddannelser. Det drejer sig om almindelige personoplysninger som navn og e-mailadresse. Oplysningerne stammer fra dig selv i forbindelse med dengang, du bad om at få bro blogs nyhedsbrev.

Dine rettigheder

Vi skal orientere dig om, at du har ret til:

  • at få indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig
  • at få dine personoplysninger i en struktureret og maskinlæsbar form
  • at få berigtiget urigtige oplysninger om dig, hvis vi er enige i, at de er urigtige
  • at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger
  • i visse tilfælde at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

bro er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger i vores system. Vi benytter Mailchimp til opbevaring af data og til udsendelse af mails. Vi har en databehandleraftale med Mailchimp, som du til enhver tid kan få udleveret.

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du ønsker at få nyheder fra os.

Du kan blive slettet som modtager, når du ønsker det, såfremt du klikker på linket i vores mail.

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Cookiedeklaration

Vi bruger Cookies

Cookies er tekstfiler, som er nødvendige for at wearebro.dk fungerer.

Disse tekstfiler er ganske uskadelige. De bliver gemt på din harddisk og bruges ikke til at indsamle personlige oplysninger.

Cookies bruges til at se, hvordan du har fundet wearebro.dk og målrette annoncer fra os og tredjepartstjenester.

Disse cookies vil du møde:

Vores tredjepartscookies bruges bl.a. til at lave statistik på dine besøg hos os. Her bruger vi cookies til at se, hvilke landingssider du har besøgt, samt hvor lang tid disse sider er blevet besøgt, med henblik på at forbedre brugeroplevelsen. Vi benytter os af Google Analytics til dette formål.

Facebook Pixel bruges til at målrette annoncer på Facebook og Instagram og hertil til statistik gennem Facebook Analytics.

Har du spørgsmål til vores brug af cookies, så kontakt os endelig.