Lidt vemodigt siger vi nu farvel til vores nyhedsbrev – i dets traditionelle form – og med stolthed, spænding og begejstring kaster vi os ud i blogosfæren.

I bro er dialog mantraet. Derfor er det heller ikke bro, der kommunikerer her, men de personer, du møder i virksomheden.

Indlæggene, stilen og emnerne vil være lige så forskellige, som vi er. Det håber jeg, at du vil opleve som en fordel.

Ordet er frit: Kun med en åben og fri kommunikation kommer vi ud over rampen og gør en forskel. Både i denne blog og i det hele taget.

Lets move.

Helle Bro er CEO og Founder i konsulenthuset bro.

Mød

Helle Bro
CEO & Founder

Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.