40 sølvkorn fra bro blog (vores julegave til dig)

Vi har lavet en bog. En bog med bros 40 bedste blogindlæg. Den digitale version er helt gratis, og den er til dig.

Hvad er der i bogen?

Bogen giver dig konkret indblik i, at djævleord og groteske diskussioner med en femårig er sølvkorn, du kan bruge til at blive klogere. Klogere på fængende tekster og succesfulde teams. Indflydelse, så det batter, og effektivitet, når det gælder. Og strategi, der hjælper dig med at finde nøglen til dine kunders hjerter. Men hov, man må da ikke starte en sætning med ‘og’. Eller må man? Når du har læst bogen, er du ikke i tvivl.

Bogen præsenterer dig for 40 indlæg fra bloggen, som er læst mere end 100.000 gange og delt af flere end 10.000 mennesker. Du kan hente bogen kvit og frit i PDF-format ved at klikke på billedet af den her til højre:

Men jeg vil have en rigtig bog – hvordan får jeg fat på den?

Vi har lavet bogen af markedsføringsmæssige grunde – ikke for at sælge den.

Men hvis du gerne vil have et fysisk eksemplar af bogen, kan vi godt forstå dig, for den er rigtig pæn :)

Du skaffer en eller flere bøger ved at skrive dit navn og din adresse til hello@wearebro.dk, så sørger vi for at sende den til dig.

Da vi ikke har lavet bogen for at tjene penge direkte på den, betaler du det, som det koster os at trykke, pakke og sende den til dig.

Inklusiv moms og forsendelse i Danmark koster det:

  • 1 bog: 150 kroner
  • 10 bøger: 1.250 kroner
  • 50 bøger: 6.000 kroner
  • 100 bøger: 10.000 kroner.
Her får du '8 ord du altid skal slette fra din tekst - og 39 andre sølvkorn fra Danmarks største kommunikationsblog'.
Helle Bro er CEO og Founder i konsulenthuset bro.

Mød

Helle Bro
CEO & Founder

Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.