#36 Helle Bro afliver 4 myter om kvinder og iværksætteri

Ligestilling og opgør med rammebetingelserne for at være kvinde i iværksætterbranchen er centrale i denne podcast. For er der egentlig ligestilling anno 2018?

Tryk straks på play-knappen, og lyt til Helle Bro, der går til kamp for at ændre præmisserne for kvindelige iværksættere.

Hvorfor skal du lytte med?

Om du er Henrik Marstal eller misogyn – eller bare midt i mellem som alle os andre, så synes vi, du skal lytte med, når Helle afliver fire myter om kvindelige iværksættere.

Få også eksempler fra Helles eget iværksætterliv, og hør hvorfor der er brug for at tale om kvinder i iværksætterbranchen ved spisebordet.

Og så giver hun 4 karriereråd med på vejen, som hun ville ønske, hun selv havde fået, da hun startede bro for godt og vel 20 år siden.

”Jeg oplever, at der eksisterer utrolig mange myter om det at være iværksætter, og billederne af, hvordan man ser ud som iværksætter, er simpelthen så stereotype”

Helle Bro
Direktør i bro og podcastgæst #36

De 4 myter, der snart skal dø

Som en lille teaser får du her et sneakpeak på de 4 myter om kvinder og iværksætteri, som Helle slagter i dagens podcastepisode:

Myte #1: Iværksætter er nørdede mænd, der sidder i en kælder, lugter af sved og opfinder ting, mens de spiser McD.

Myte #2: Succes er lig med en opfindelse til 100 mio. kr.

Myte #3: Familieliv og iværksætteri kan ikke gå hånd i hånd.

Myte #4: Det entreprenante liv byder på en gigantisk proces og virksomhedsdrift indtil man er gammel og grå.

Er du klar til at høre de fire myter blive aflivet live i bro fm? Så hop op og klik på play.

Links til mere spændende læsning

Du skal selvfølgelig ikke snydes for Helles oprindelige kronik i Børsen, som denne podcast er inspireret af. Den kan du læse her.

(Kronikken kan være gemt bag en betalingsmur)

Lyt og abonner på bro fm

Har du fundet os på Spotify? Derinde kan du abonnere på alle vores podcasts, hvad end du er til Apple eller Android. Vi er også stadig at finde både på både iTunes og Stitcher.

Helle Bro er CEO og Founder i konsulenthuset bro.

Mød

Helle Bro
CEO & Founder

Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.