#44 Særudgave med Sebastian Dorset: Du er bare ikk’ sjov nok!

Det er altid en udfordring at komme rigtigt ud med sit budskab. Nogle gange har de, der skal lytte, travlt med alt muligt andet. Andre gange vil dit ethos bare ikke helt følge trop, når du skal udtale dig skarpt og kompetent.

Og så kan du godt føle, at du er løbet tør for dét der særlige smøremiddel, der skaber lydhørhed og opmærksomhed helt ned på de bagerste rækker.

I denne særudgave af bro fm har vi sat komiker og journalist Sebastian Dorset stævne i sofaen til en snak om humor som middel til at nå ud til publikum. Og du får det hele serveret fra scenen på Hotel Cecil, hvor vi i anledning af Podcastfestival 2019 streamede live i sidste uge.

Dårlige far-jokes

”Altså. Min far kunne kun to vittigheder, som han på sadistisk vis trak længere og længere ud – og begge vittigheder havde samme pointe. Og så blev jeg voksen og fandt ud af, at der fandtes flere jokes. Og det synes jeg jo var fantastisk.”

Sådan indleder Sebastian Dorset vores bro fm live-session. At det lykkes ham at genfortælle en af de dårlige far-jokes og få latteren til at bruse gennem salen, er en grund i sig selv til at lytte til med. For Sebastian Dorset er lidt af en ordekvilibrist. Og han har lige fra barnsben lært, at humor er et af de mest effektive virkemidler til at nå mennesker og fange deres opmærksomhed.

”Hvis man først har fået den der latter [som taler, red.], så er man igennem de forreste forsvarsværker på folk. Fordi alle kan jo godt lide at grine. Det er de færreste, der ikke kan lide at grine. Og det gør, at hvis man først har fået folk til at grine, så tænker folk underbevidst: ’Jeg må hellere lytte efter, for det kan være, at der kommer noget mere sjovt’.”

Sebastian Dorset

Pointer og svinkeærinder

Når du hører denne podcast, kommer du ind i hovedet på en garvet komiker, der ved, hvordan humor kan bruges til at tage folk i kraven og få dem til at lytte efter. Du skal blot også være beredt på et par befriende svinkeærinder undervejs.

Dorset giver dig bl.a. svar på:

  1. Hvorfor kvinder er et super uberegneligt publikum
  2. Hvad Frank Hvam gjorde helt rigtigt i sin EP-valgvideo
  3. Hvorfor du skal turde give lidt mere af dig selv, når du formidler til andre.

Det hele er pakket ind i knastør ironi og vaskeægte 90’er-humor. Så klik på play-knappen, og lyt med, når bro fm møder journalist og komiker Sebastian Dorset til en snak om humor på Hotel Cecils scene.

Pssst. Der kommer én mere…

Liveformatet er nyt for bro fm, og vi er kun lige begyndt. Der kommer nemlig endnu en live-optaget podcast til jer lyttere.

Næste gang handler det om selve podcastmediet under titlen ”Branding på lyd”. Her har vi sendt vores egen podcastvært til en vaskeægte talk med tre garvede mænd, der netop producerer podcasts i Danmark.

Hvis du vil lytte med, når næste live-episode lander, så kan du gå ind og abonnere på bro fm på iTunes, Stitcher eller Spotify.

Vi lyttes ved.