Skriveglad praktikant til content marketing i bro

Hvis du får smilehuller ved tanken om at eksekvere en af branchens mest ambitiøse content marketing-strategier og sende indhold ud over rampen til +35.000 følgere, så læs endelig videre.

Du vil have din faste gang i content-teamet og derudover indgå i projekter på tværs af huset, hvor du bl.a. kommer til at bidrage med research og copywriting.

I teamet laver vi content marketing: Producerer, publicerer og promoverer vores podcasts og blogindlæg (til Danmarks største blog om kommunikation og adfærd), og du skal være med til det hele. Lige fra den første idé til det sidste komma i kampagnemailen til alle vores subscribers.

Hvem er du?

Du er formentlig i gang med at uddanne dig i kommunikation på universitetet, handelshøjskolen eller DMJX. Din uddannelsesretning går vi ikke så meget op i. Vi har dog et ufravigeligt krav: Du skal være god til at skrive. Rigtig god. Vi taler røg fra dine fingerspidser, når du binder bogstaver sammen til sætninger.

Du må gerne leve op til et eller flere af disse udsagn:

 • Du ved, du er god til at skrive. Og ja, vi gentager os selv, fordi det er kri-te-ri- et over dem alle. Men du har også Kanye West-høje forventninger til dig selv om at blive en bedre copywriter. Det kan vi hjælpe dig med.
 • Du lytter til faglige podcasts og læser blogs, fordi du ikke kan lade være. Du dyrker din kommunikationsfaglighed, som var det en fetich, og du elsker at lære. Du kan lide at blive udfordret med nye opgaver på nye områder. Og vi håber, du har lige så stor lyst til at dele ud af viden, som vi har.
 • Du kan måske finde rundt i Mailchimp, Business Manager og i et intuitivt CMS. Det er faktisk ikke et krav, men bare en fordel, hvis du har praktisk erfaring med at arbejde på digitale platforme. Og med sociale medier.

Hvad kommer du til at lave?

Som praktikant bliver du en ligeværdig del af vores content-team og resten af bro. Dine arbejdsopgaver inkluderer derfor alt omkring tekst, drift og udvikling af bloggen, podcasten og content til vores følgere på SoMe.

Du kommer helt konkret til at:

 • Style indlæg på bloggen
 • Skrive og redigere blogindlæg
 • Skrive og udsende kampagnemails til over 17.000 subscribere
 • Researche, lave udkast og publicere content til vores social-kanaler
 • Bidrage med research og copywriting i projekter på tværs af vores afdelinger i huset.

Hvad kan du forvente af praktikantlivet?

 • Du vil indgå som en del af teamet på lige fod med os andre. Det betyder, at du både får masser af ansvar og kollegial kærlighed.
 • Du kommer til at lære en hulens masse fagligt. Vi er eksperter og specialister på kommunikation, organisationsudvikling og adfærd – og alt det midt i mellem. Derfor kan du umuligt tilbringe tid her uden at blive klogere.
 • Du kan finde ud af, om bureaulivet er noget for dig.

Et par praktiske detaljer

 • Praktikken løber umiddelbart fra ultimo januar eller primo februar 2019 og ca. 6 måneder frem. Her er vi rimelig fleksible.
 • I udgangspunktet er der tale om 37 timer om ugen – og skal du til en forelæsning eller en eksamen, er vi også fleksible her.
 • Som udgangspunkt bliver du lønnet under praktikken. Men der er kommet ny lovgivning for løn under praktik, og de forskellige studieordninger har forskellige regler. Så den del kan vi snakke om, når vi mødes.

Hvem er vi?

Vi er et tredimensionelt bureau.

Dimensionerne danner et gigantisk rum fyldt med vidunderlige muligheder og kryptiske problemstillinger, som vi løser ved at kombinere kommunikationstæft med adfærdsdesign. Vi undersøger, hvad der motiverer mennesker til at træffe de rigtige beslutninger – og vi bruger de mest effektive kanaler og budskaber til at få det til at ske.

Man kan ikke se det, når man går ned ad vores gange på Esplanaden. Men vores virksomhed er delt ind i tre områder, der både sammen og hver for sig udvikler vores kunder.

– fra information til interaktion

Hver eneste dag løser vi kommunikationsopgaver fra både den praktiske bunke og strategiseminarer. Og altid med samme sigte: At skabe reaktioner, handlinger og forståelse.

bro skriver tekster, folk gider læse. Vi gør folk bedre til at præsentere deres budskaber. Og vi hjælper virksomheder med at træffe de bedste kommunikationsstrategiske beslutninger.

– fra frustration til dedikation

Organisationer er komplekse maskiner uanset størrelse, kultur og sektor. For hver beslutning, man endelig træffer, venter der fem nye.

bro analyserer sammenhængene, udfordrer selvopfattelser og lægger den nye kabale for organisationer og teams, der vil noget mere end status quo.

– fra intention til motivation

Verden har ikke brug for flere visioner og værdisæt. Den har brug for, at mennesker træffer de rigtige beslutninger og foretager de rigtige handlinger.

bro omsætter psykologiske principper til målbare adfærdsændringer. Først definerer vi den adfærd, der vil gøre forskellen. Så påvirker vi den kontekst, målgruppen træffer beslutninger i – for når man ændrer konteksten, ændrer man adfærden.

Fra en tidligere praktikants synspunkt

”Som en tekstglad jubelidiot som mig var det som en våd drengedrøm at komme i praktik hos bro. Jeg fik fra den første dag udleveret nøglerne til bros content- univers og fik det store kørekort til at gå med en ide og omsætte den til indhold. Så jeg har fx skrevet kampagnemails til tusinder af mennesker, skrevet mit eget blogindlæg på bro-blog.dk og ghostwritet et afsnit i ’Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag’, mens jeg var praktikant.”

Simon Krag Linde
Juniorkonsulent og tidligere content-praktikant i bro 2016

Sådan søger du praktikplads hos bro

Send din ansøgning og dit CV til Christina Hendel på christina@wearebro.dk senest den 01.11.2018. Vi holder samtaler løbende, så du kan bare sende din ansøgning med det samme.

Psst! Gør dig selv den tjeneste at skrive, hvilken stilling du søger i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål til livet som praktikant, kan du også ringe til Christina på telefon: 22 42 27 96.

Så hvis du vil have kompetencer som content marketing, blogging og copywriting på CV’et, glæder vi os til at høre fra dig.

Du kan lave din research på os her: