Helle Bro og Elsebeth taler om elefanten i kontorrummet


Som led­er har du for­mentligt prøvet at træffe en beslut­ning, rigtig som fork­ert, som du efter­føl­gende har skam­met dig over. Måske du har afvist en medar­be­jders ferieønsker, fyldt på top­pen af en allerede pres­set kol­le­gas to-do eller været lidt for hur­tig til at placere en fejl. Led­er­skam er langt fra et ukendt fænomen, men heller ikke noget vi taler om. Hvor­for ikke?

Det forsøger jeg komme nærmere i dette afs­nit af bro fm, hvor ledelses­råd­giv­eren og for­fat­teren bag bogen Led­er­skam”, Else­beth Hauge, gæster podcaststudiet. 

Lyt med og bliv klog på, hvorfor:

  • det er svært som led­er at tale om skam
  • led­er­skam er en per­son­lig, men ikke pri­vat, sag
  • du bør skabe et rum på din arbe­jd­splads, hvor der er plads til at erk­ende eller tale om beslut­ninger I fortry­der eller skam­mer jer over.
Helle Bro er CEO og Founder i konsulenthuset bro.

Mød

Helle Bro
CEO & Founder

Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.