Praktikant med flair for grafisk design og multimedier til bro

I bro søger vi en praktikant, der i samspil med vores faste grafiker og vores designer kan kreere produkter og præsentationer, der imponerer både os og vores kunder. Én, der kan tænke konceptuelt og løfte en simpel (men altid velskrevet) tekst til en elegant leverance.

Du vil blive særdeles eftertragtet i hele organisationen og flittigt brugt på både interne projekter og på kundeopgaver på tværs af afdelinger.

Hvem er du?

Vi forestiller os, du studerer noget, der rimer på grafisk design, multimediedesign, digitalt design, IT og kommunikation fx på ITU, DMJX, ITU, KEA eller Designskolen. Men så længe, du kan genkende dig selv i følgende tre kendetegn, så er din titel ikke så vigtig.

 • Du tænker i helheder – og du kan visualisere dem. Du kommer med på kundeopgaver, og du er klar på at bidrage. Du går analytisk til værks, når du sammen med kollegaerne kortlægger formål, format og målgruppe. Og du tænker kreativt og konceptuelt, når vi skal eksekvere. Det kunne fx være i arbejdet med grafiske materialer til en workshop hos en offentlig styrelse, layout af en e-bog til vores kunder, redigering af visuelt indhold til vores interne kanaler eller design af en kampagnehjemmeside for en kommune.
 • Du er dygtig digitalt. Du kan din Adobe-pakke så godt, at dine færdige løsninger og produkter får tilsendt kærestebreve. Du kigger ikke underligt op i loftet, når du hører ord som farvekoder, RGB og Vector, og du kan bidrage, når vi diskuterer UX, design af brugervenlighed og content af høj kvalitet. Så når vi skal lave en SoMe-strategi eller et nyt webunivers, er det oplagt at tage dig med på råd. Kan du også stille nikonskarpt på vores kamera og redigere billeder og video, giver du os et kæmpe smil på læben.
 • Du er ikke for fin til at pifte en PPT op. Når du ikke er med i kundeprojekter, hjælper du dine kolleger med forskellige grafiske ad hoc-opgaver. Det kan fx være at gøre en teksttung PowerPoint-præsentation deliciøs med grafikker og figurer, hjælpe med at producere video-content til vores egne kanaler eller designe en fornem forside til et tilbud, der skal af sted til en kunde.

Hvad kommer du til at lave?

Det afhænger af dine kompetencer og interesser, men vi forestiller os fx opgaver som disse:

 • Grafisk design
 • Konceptudvikle på kreative ideer
 • Lave grafisk indhold til bros SoMe
 • Peppe PowerPoint-slides op
 • Evt. optage og redigere video og lyd
 • Forvandle tørre word-dokumenter til færdige, levende produkter.

Hvad kan du forvente af praktikantlivet?

 • Du vil indgå som en del af teamet på lige fod med os andre. Det betyder, at du både får masser af ansvar og kollegial kærlighed.
 • Du kommer til at lære en hulens masse fagligt. Vi er eksperter og specialister på kommunikation, organisationsudvikling og adfærd – og alt det midt i mellem. Derfor kan du umuligt tilbringe tid her uden at blive klogere.
 • Du kan finde ud af, om bureaulivet er noget for dig.

Et par praktiske detaljer

 • Praktikken løber umiddelbart fra ultimo januar eller primo februar 2019 og ca. 6 måneder frem. Her er vi rimelig fleksible.
 • I udgangspunktet er der tale om 37 timer om ugen – og skal du til en forelæsning eller en eksamen, er vi også fleksible her.
 • Som udgangspunkt bliver du lønnet under praktikken. Men der er kommet ny lovgivning for løn under praktik, og de forskellige studieordninger har forskellige regler. Så den del kan vi snakke om, når vi mødes.

Hvem er vi?

Vi er et tredimensionelt bureau.

Dimensionerne danner et gigantisk rum fyldt med vidunderlige muligheder og kryptiske problemstillinger, som vi løser ved at kombinere kommunikationstæft med adfærdsdesign. Vi undersøger, hvad der motiverer mennesker til at træffe de rigtige beslutninger – og vi bruger de mest effektive kanaler og budskaber til at få det til at ske.

Man kan ikke se det, når man går ned ad vores gange på Esplanaden. Men vores virksomhed er delt ind i tre områder, der både sammen og hver for sig udvikler vores kunder.

– fra information til interaktion

Hver eneste dag løser vi kommunikationsopgaver fra både den praktiske bunke og strategiseminarer. Og altid med samme sigte: At skabe reaktioner, handlinger og forståelse.

bro skriver tekster, folk gider læse. Vi gør folk bedre til at præsentere deres budskaber. Og vi hjælper virksomheder med at træffe de bedste kommunikationsstrategiske beslutninger.

– fra frustration til dedikation

Organisationer er komplekse maskiner uanset størrelse, kultur og sektor. For hver beslutning, man endelig træffer, venter der fem nye.

bro analyserer sammenhængene, udfordrer selvopfattelser og lægger den nye kabale for organisationer og teams, der vil noget mere end status quo.

– fra intention til motivation

Verden har ikke brug for flere visioner og værdisæt. Den har brug for, at mennesker træffer de rigtige beslutninger og foretager de rigtige handlinger.

bro omsætter psykologiske principper til målbare adfærdsændringer. Først definerer vi den adfærd, der vil gøre forskellen. Så påvirker vi den kontekst, målgruppen træffer beslutninger i – for når man ændrer konteksten, ændrer man adfærden.

Fra en tidligere praktikants synspunkt

”Som praktikant i bro bliver du en del af et hold rigtig søde kollegaer, og du får en masse spændende opgaver. Du kan i praktikken få et stort ansvar inden for de interesser og kompetencer, du byder ind med. Jeg har fx fået lov til at lave en masse videoer, lave grafisk materiale til kundeworkshops og skabe indhold til bro blog, som flere tusinde læser. Uanset hvilken baggrund du kommer med, kan du ikke undgå at lære en masse spændende ting om adfærdsdesign og kommunikation, for det har du en masse kloge kollegaer, der er eksperter i. Hos bro kommer du bestemt ikke til at kede dig, og du vokser i takt med, at du løser en masse interessante opgaver. Det kan virkelig anbefales!”

Charlotte Randeris Nielsen
Multimediedesignpraktikant i bro, 2018

Sådan søger du praktikplads hos bro

Send din ansøgning og dit CV til Christina Hendel på christina@wearebro.dk senest den 01.11.2018. Vi holder samtaler løbende, så du kan bare sende din ansøgning med det samme.

Psst! Gør dig selv den tjeneste at skrive, hvilken stilling du søger i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål til livet som praktikant, kan du også ringe til Christina på telefon: 22 42 27 96.

Så hvis du vil have bureauerfaring og kompetencer som grafisk design til web og tryk samt content-produktion på CV’et, glæder vi os til at høre fra dig.

Du kan lave din research på os her: