Ro til konfrontation med Marie Kronquist

Alle, der har mødt mig, ved, at jeg ikke er en kvin­de af få ord. Hvad de fleste nok ikke ved er, at jeg har gen­nem­ført 4 dage i stil­hed. Et stil­hed­sre­treat, jeg fandt enormt udfor­drende. I denne episode af bro fm får jeg besøg af Marie Kro­n­quist, som har gjort stil­hed til en fast del af sin livsstil og levevej.

Marie Kro­n­quist er bud­dhist og coach­er folk i, hvor­dan bud­dhis­men hjælper os til at finde vores vej i en kom­pleks ver­den. Både når livet byder på store udfor­dringer, på stress eller på tanke­mylder. Men også, når vi bare føler, at livet hele tiden løber lidt hur­tigere end os. 

Ver­den er nem­lig, som den er – som Marie siger. Vi kan ikke ændre på, at tem­po­et er højt i 2023. Men i stedet for at løbe stakån­det efter et liv, som vi aldrig ind­hen­ter, kan vi stoppe op, tage en pause og reflek­tere over, hvor­dan vi bedst ager­er i ver­den, som den er.

Lyt med, hvis du vil blive klogere på:

  • hvor­for vi skal fokusere mere på vores eget udgangspunkt
  • hvor­for vi skal stoppe med at sige, at ver­den bevæger sig i for højt et tempo
  • hvor­for Marie kalder sine coach­ing­for­løb for følgeskab.

Du find­er episo­den på Spo­ti­fy, Apple Pod­cast eller lige her på siden.

Helle Bro er CEO og Founder i konsulenthuset bro.

Mød

Helle Bro
CEO & Founder

Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.