Mere bredde til bestyrelserne med Laura Vilsbæk Olesen

Mere bredde i bestyrelserne – med Laura Vilsbæk Olesen

Det kan være svært at finde vej til bestyrelses­lokalet, hvis man ikke lige har 20 års topledelseser­far­ing, går i jakkesæt og hed­der Jens. Rigide ram­mer for, hvor­dan man skal se ud og han­dle som bestyrelsesmedlem, hold­er tal­en­terne for døren. Men hvem lig­ger inde med ans­varet? Lever for­dommene i bestyrelses­lokalet eller hos tal­en­terne selv? Og hvad skal vi stille op, hvis tin­gene skal ændre sig?

For­fat­ter og fore­dragsh­old­er Lau­ra Vils­bæk Ole­sen arbe­jder med strate­gisk og dig­i­tal for­ret­ning­sud­vikling, og så har hun stiftet nyibestyrelsen​.dk, der skal inspirere flere til at kaste sig ind i bestyrelsesar­be­jdet. Hun gæster denne episode af bro fm med en opsang til de danske bestyrelser – og en opfor­dring til unge kvin­der med bestyrelses­drømme. Det han­dler især om diver­sitet og om at turde drømme højt.

Lyt med, og bliv klogere på:

  • for­domme: Hvor­for er det så svært at bryde igen­nem som kvinde?
  • nyt­tevær­di: Hvad er en god bestyrelse, og hvor­dan ser den ud? 
  • kun­sten at så frø: Hvad kan du selv gøre som kan­di­dat til en bestyrelsespost?

Du kan finde alle episoder af bro fm på Spo­ti­fy og Apple Pod­cast.

Helle Bro er CEO og Founder i konsulenthuset bro.

Mød

Helle Bro
CEO & Founder

Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.