Imran Rashid taler om mærkbarhed i bro fm

Mærkbarhed - med Imran Rashid


Jeg har taget læge og for­fat­ter, Imran Rashid, med i studi­et. Med afsæt i Imrans nye bog Mærk­barhed” diskuter­er vi kon­sekvenserne af den dig­i­tale udvikling samt behovet for et mod­spil til mål­barhe­den, der også tager højde for de men­neske­lige og irra­tionelle aspek­ter ved arbe­jd­slivet. Løs­nin­gen er mærk­barhe­den. Men hvad er det nu lige, det er for en stør­relse, og hvor­dan imple­menter­er man den på arbejdspladsen? 


Lyt med og bliv klogere på: 

  • Hvor­for dig­i­tale medi­er afføder reak­tion frem­for refleksion
  • Forskellen på mål­barhed og mærkbarhed
  • Hvor­dan et større fokus på mærk­barhed kan skabe tryghed og bedre performance

Du kan finde alle episoder af bro fm på Spo­ti­fy og Apple Pod­casts.

Helle Bro er CEO og Founder i konsulenthuset bro.

Mød

Helle Bro
CEO & Founder

Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.