En brandbil kører bag Helle Bro da hun er på vej hen for at tale med Christian Baltzer

Kulturbyggelse og nye begyndelser med Christian Baltzer

Ny organisation, ny stilling, ny tilgang

Chris­t­ian Baltzer har skiftet for­sikrings­branchen ud med vejhjælp og brand­bil­er i sin nye still­ing som CFO hos Fal­ck. Jeg har i den forbindelse inviteret ham med i studi­et for at høre, hvad han tænker om scene­skiftet: hvilke erfaringer tager han med sig fra Codan, samt hvor­dan plan­læg­ger han at finde ind til kul­turk­er­nen i Fal­ck for bedst at styrke organisationen.

Lyt med og bliv klog på: 

  • Hvor­for det er vigtigt at viske tavlen ren og gen­tænke ellers velk­endte og vel­fun­gerende til­gange, når du starter på en ny arbejdsplads

  • Hvor­for det er vigtigt, at du som led­er sikr­er dig ordentlig ind­sigt i kul­turen på din nye arbe­jd­splads (og hvor­dan Chris­t­ian har tænkt sig at gøre det i Falck)
  • Hvad der kræves af fremti­dens CFO’er, og hvor­dan deres agen­daer ændr­er sig lige nu.

  • Forskellen på trans­for­ma­tion og tran­si­tion – og hvor­for det poten­tielt er en alvorlig fejl at måle på den ene uden at tage højde for den anden.
Helle Bro er CEO og Founder i konsulenthuset bro.

Mød

Helle Bro
CEO & Founder

Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.