Lyserød baggrund og bro fm logo

Kollegial parterapi – med Katrine Axholm

Feed­back­kul­tur, for­vent­ningsaf­stemn­ing og sår­barhed er nøgle­or­dene i denne pod­cast, hvor Helle Bro har inviteret parter­apeut og for­fat­ter Katrine Axholm i studi­et til en snak om god dia­log og svære sam­taler på arbe­jd­splad­sen. Lyt med, når de bl.a. diskuter­er, hvor­for en kon­flikt ofte starter med dig selv, og hvor­dan selvin­d­sigt og ans­var er de første skridt på vejen mod en mere har­monisk arbejdsplads. 

Bliv klogere på, hvorfor: 

  • kon­flik­terne opstår på arbejdspladsen
  • det er dit eget ans­var, hvis du bliv­er stødt på manchetterne
  • du må se for­doms­frit på dig selv, før du kan se for­doms­frit på dine kollegaer
  • sår­barhed er en ube­hagelig styrke.

Du kan finde alle episoder af bro fm på Spo­ti­fy og Apple Pod­casts.

Helle Bro er CEO og Founder i konsulenthuset bro.

Mød

Helle Bro
CEO & Founder

Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.