En leder står på en scene og taler om corporate statements

Fra latter til ledelse med Per Helge Sørensen

Kan du blive en bedre leder af at grine af dig selv?

For 10 år siden sad Per Helge Sørensen utålmodigt på kon­torstolen til end­nu et langt ledelses­møde. Det var det velk­endte pro­gram med en over­skrift, der beg­y­n­dte på noget med værdier og slut­tede på floskler. Absur­diteten havde nået et komisk niveau — og netop dét blev afsæt­tet for Per Helges gen­nem­brud som komik­er med satireshowet Djøf med Løgn”.

Der er løbet meget vand i åen siden, og jeg har der­for inviteret Per Helge i studi­et for at høre, om vores ledelse er blevet mere jord­nær i 2022 – eller om han er i gang med at sam­le til bunke til en ny runde. Det kan kun blive sjovt og lærerigt. 

Lyt med og bliv klogere på:

  • hvem den næste gen­er­a­tion af medar­be­jdere er, og hvor­dan du kan møde dem i deres for­vent­ninger til arbejdskultur
  • hvad ledere stadig overs­er hos sine med­men­nesker, og hvor­dan du kan undgå det
  • hvor­for du bør tænke mere i adfærd frem for abstrak­te ledelsesmodeller.
Helle Bro er CEO og Founder i konsulenthuset bro.

Mød

Helle Bro
CEO & Founder

Helle er CEO og grundlægger af bro, og siden begyndelsen i 1999 har hun været ansvarlig for den strategiske udvikling og daglige drift af virksomheden.

Helle ved, hvad det vil sige at lede, og hun ved, hvordan man rådgiver andre til at navigere og agere i feltet. Derfor dedikerer hun sin tid til strategi-, team- og lederudvikling. Hun er ikke bange for at tage fat, hvor det gør ondt, hvis formålet er at skabe meningsfuld forandring. Og derfor fungerer Helle også som sparringspartner og rådgiver for topledere og executives i både danske og internationale organisationer. Helle er desuden hjemmevant i rollen som oplægsholder og keynote speaker.