Stillingsopslag: Analytisk praktikant med organisationsforståelse

I bro bruger vi meget tid på at kortlægge adfærdsmønstre og udfordre (selv)opfattelser hos vores kunder. Det gør vi alt imens, vi lægger nye kabaler for individer, teams, organisationer, kommuner, ministerier og virksomheder, der vil noget andet eller mere end at gøre, som de plejer. Men vi har brug for hjælp: Kabalerne lægger ikke sig selv. Derfor søger vi en praktikant, der kan hjælpe os med grundigt forarbejde, research, teoretisk viden og en stor portion nysgerrighed på, hvad det kræver at flytte mennesker og organisationer.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du fx læser cand.merc.(psyk.), -(sol.), -(kom.), psykologi eller virksomhedsstudier. Men for at være helt ærlige: Hvad du læser, er ikke så vigtigt. Det vigtige er, at du interesserer dig for adfærd i organisationer – lige fra ledelsesteamet til medarbejdergruppen. Lyder det som noget for dig? Så læs videre.

Det er ikke et krav, men vi håber, at du kan sætte kryds ved et eller flere af disse udsagn:

Du er nysgerrig på adfærd. Adfærd er et bredt felt. Det ved du ligeså godt som os. Men du har en grundlæggende interesse i al slags adfærd, der rimer på organisation, ledelse, team, diversitet og kultur.

Du laver detaljerede og skarpe analyser. Du er omhyggelig i dit arbejde, fordi du ved, at en god og brugbar analyse, kræver det. Dine øjenlåg lukker sig derfor heller ikke langsomt ved udsigten til kvalitativ databearbejdning, research og grundigt forarbejde forud for vigtige kundemøder eller -præsentationer. Tværtimod: Du trives i rollen og finder glæde i at overbringe interessante indsigter til dine kollegaer.

Du har tjek på teorien på dit felt. Du mestrer dit fags teori og metoder, og du er klar til at dele ud af og opsøge ny viden om menneskers adfærd, beslutningsmønstre og bevæggrunde. Du er fx ikke er bange for at bringe dine metoder og teorier fra dit studie i spil, når vi designer team- og lederudviklingsforløb.

Hvad kommer du til at lave?

Du kommer primært til at være tilknyttet vores organisation-team – men vi arbejder generelt på tværs af projekter og fagområder med resten af huset. Du kommer blandt andet til at:

samarbejde med og assistere vores konsulenter, der til dagligt arbejder i et himmelhøjt tempo for diverse organisationer på både medarbejder- og ledelsesniveau

udføre omhyggelig research på kunder, projekter og samfundstendenser

lære om og holde dig opdateret på den nyeste teori inden for ledelse, kultur, team og lignende emner.

Hvad kan du forvente af praktikantlivet?

Du vil indgå som en del af teamet på lige fod med os andre. Det betyder, at du både får masser af ansvar og kollegial kærlighed.

Du kommer til at få en masse tværfaglig viden. Vi er en flok specialister og generalister med vidt forskellige bagrunde inden for kommunikation, organisationsudvikling og adfærd – og alt det midt imellem. Derfor kan du umuligt tilbringe tid her uden at blive klogere.

Du kommer til at blive en del af bro-familien, hvor vi gør en dyd ud af at holde det sociale samvær ved lige, bl.a. via fredagsbare og en bogklub. Og så behøver du ikke tage madpakke med – vi har en lækker frokostordning.

Et par praktiske detaljer

Praktikken løber umiddelbart fra ultimo august eller primo september 2020 og ca. 4-6 måneder frem. Her er vi rimelig fleksible.

I udgangspunktet er der tale om 37 timer om ugen – men skal du til en forelæsning eller en eksamen, er vi også fleksible her.

Som udgangspunkt bliver du lønnet under praktikken. Men da de forskellige studieordninger også har forskellige regler for løn under praktik, tager vi en snak om det, når vi mødes.

Set fra en praktikants synspunkt

Hvem er vi?

bro er et tredimensionelt bureau. Man kan ikke se det, når man går ned ad vores gange på Esplanaden. Men vores virksomhed er delt ind i tre områder, der både sammen og hver for sig udvikler vores kunder: bro communication, bro organisation og bro behaviour.

Vores tre dimensioner danner et gigantisk rum fyldt med vidunderlige muligheder og kryptiske problemstillinger, som vi løser ved at kombinere kommunikationstæft med adfærdsdesign. Vi undersøger, hvad der motiverer mennesker til at træffe de rigtige beslutninger – og vi bruger de mest effektive kanaler og budskaber til at få det til at ske. Alt sammen med henblik på at skabe varige forandringer.

Sådan søger du praktikplads hos bro

Send din ansøgning og dit CV til Christina Hendel på christina@wearebro.dk senest den 15.04.2020 klokken 10.00. Vi holder samtaler løbende, så du kan bare sende din ansøgning med det samme.

NB: Under de nuværende sundhedsmæssige omstændigheder holder vi naturligvis samtalerne over Skype. Vi glæder os til at ’møde’ dig.

Psst! Gør os meget gerne den tjeneste at skrive, hvilken stilling du søger i emnefeltet

Hvis du har spørgsmål til livet som praktikant, kan du også ringe til Christina
på telefon: 22 42 27 96.

Lær os lidt bedre at kende

0 Kommentar


Tilføj en kommentar

Læg en kommentar