Analytisk skarp praktikant med forståelse for adfærd(sændringer) til bro

I bro arbejder vi med at skabe forandringer, der kan mærkes og gør en forskel: Forandringer i handlinger, holdninger, kommunikation og mindset. Vi kortlægger adfærdsmønstre og udfordrer (selv)opfattelser, når vi lægger nye kabaler for individer, teams, organisationer, kommuner, ministerier og virksomheder (you name it …), der vil noget andet eller mere end status quo.

At lykkes med den slags kræver gode analyseevner. Og så kræver det indsigt og interesse i, hvorfor vi mennesker gør, som vi gør. Adfærd, med andre ord. Det håber vi selvfølgelig, at du kan sætte kryds ved. Vi forestiller os, at du fx læser cand.merc.(psyk.), -(sol.), -(kom.), psykologi, sociologi eller antropologi. Men for at være helt ærlige: Hvad du læser, er ikke så vigtigt. Det vigtige er, at du interesserer dig for adfærd i alt fra ledelsesteamet og medarbejdergruppen til adfærd på genbrugspladsen og cykelstien. Lyder det som noget for dig, så læs videre.

Hvem er du?

 • Du er nysgerrig på adfærd – og du har tjek på teorien på dit felt. Adfærd er et bredt felt. Det ved du ligeså godt som os. Derfor er det vigtigt, at du mestrer netop dit fags teori og metoder, og at du er klar til at dele ud af og opsøge ny viden om menneskets adfærd, beslutningsmønstre og bevæggrunde.
 • Du laver detaljerede og skarpe analyser. Du er omhyggelig i dit arbejde, fordi du ved, at en god (adfærds)analyse, der skal kunne bruges hos kunden, kræver det af dig. Dine øjenlåg lukker sig derfor heller ikke langsomt ved udsigten til kvalitativ databearbejdning, research og grundigt forarbejde forud for vigtige kundemøder- eller præsentationer. Tværtimod: Du trives i rollen og finder glæde i at overbringe skarpe betragtninger til dine kollegaer.
 • Du er klar til at bidrage og udfordre – i alt fra organisationsanalyser til feltarbejde. Du er glad for variation i hverdagen, og du er i stand til at navigere i et bredt spænd af opgaver: Alt lige fra interviews i felten til research, analyse og mønstergenkendelse på kontoret. Du holder ikke tilbage med gode pointer og skarpe observationer, og du er heller ikke bleg for at udfordre dine kollegaer med skæve eller skarpe spørgsmål til teori eller praksis.

Hvad kommer du til at lave?

Du vil være en eftertragtet medarbejder, der hjælper til i projekter på tværs af huset. Og blandt dine alsidige arbejdsopgaver kommer du til at:

 • udføre omhyggeligt forarbejde og research på kunder, projekter og samfundstendenser
 • analysere data og foretage mindre undersøgelser i projekter omkring adfærdsændringer og organisationsudvikling
 • forberede og bidrage til indhold i præsentationer, undervisning og workshops omkring adfærd og organisationsudvikling
 • deltage i feltarbejde, interviews og mønstergenkendelse
 • bearbejde og præsentere indsigter og observationer – enten fra feltstudier eller research.

Hvad kan du forvente af praktikantlivet?

 • Du vil indgå som en del af teamet på lige fod med os andre. Det betyder, at du både får masser af ansvar og kollegial kærlighed.
 • Du kommer til at lære en hulens masse fagligt. Vi er eksperter og specialister på kommunikation, organisationsudvikling og adfærd – og alt det midt i mellem. Derfor kan du umuligt tilbringe tid her uden at blive klogere.
 • Du kan finde ud af, om bureaulivet er noget for dig.

Et par praktiske detaljer

 • Praktikken løber umiddelbart fra ultimo januar eller primo februar 2019 og ca. 6 måneder frem. Her er vi rimelig fleksible.
 • I udgangspunktet er der tale om 37 timer om ugen – og skal du til en forelæsning eller en eksamen, er vi også fleksible her.
 • Som udgangspunkt bliver du lønnet under praktikken. Men der er kommet ny lovgivning for løn under praktik, og de forskellige studieordninger har forskellige regler. Så den del kan vi snakke om, når vi mødes.

Hvem er vi?

Vi er et tredimensionelt bureau.

Dimensionerne danner et gigantisk rum fyldt med vidunderlige muligheder og kryptiske problemstillinger, som vi løser ved at kombinere kommunikationstæft med adfærdsdesign. Vi undersøger, hvad der motiverer mennesker til at træffe de rigtige beslutninger – og vi bruger de mest effektive kanaler og budskaber til at få det til at ske.

Man kan ikke se det, når man går ned ad vores gange på Esplanaden. Men vores virksomhed er delt ind i tre områder, der både sammen og hver for sig udvikler vores kunder.

– fra information til interaktion

Hver eneste dag løser vi kommunikationsopgaver fra både den praktiske bunke og strategiseminarer. Og altid med samme sigte: At skabe reaktioner, handlinger og forståelse.

bro skriver tekster, folk gider læse. Vi gør folk bedre til at præsentere deres budskaber. Og vi hjælper virksomheder med at træffe de bedste kommunikationsstrategiske beslutninger.

– fra frustration til dedikation

Organisationer er komplekse maskiner uanset størrelse, kultur og sektor. For hver beslutning, man endelig træffer, venter der fem nye.

bro analyserer sammenhængene, udfordrer selvopfattelser og lægger den nye kabale for organisationer og teams, der vil noget mere end status quo.

– fra intention til motivation

Verden har ikke brug for flere visioner og værdisæt. Den har brug for, at mennesker træffer de rigtige beslutninger og foretager de rigtige handlinger.

bro omsætter psykologiske principper til målbare adfærdsændringer. Først definerer vi den adfærd, der vil gøre forskellen. Så påvirker vi den kontekst, målgruppen træffer beslutninger i – for når man ændrer konteksten, ændrer man adfærden.

Fra en tidligere praktikants synspunkt

”Du skal tage i praktik hos bro, hvis du gerne vil have en hverdag med mange og forskellige opgaver, masser af praktisk erfaring og enormt søde kollegaer. Du kommer til at mærke, hvordan det er at arbejde på et bureau, hvor opgaverne spænder vidt. Jeg kan garantere dig for, at du bliver udfordret: Du er på feltarbejde for at teste prototyper, du er til kundemøder for at hjælpe med at facilitere en workshop, eller du sidder på din pind på Esplanaden og laver spændende analyser og researchopgaver. Som praktikant får du en masse ansvar, og det er kun dig selv, der sætter grænserne, for hvad du gerne vil, og hvad du ikke vil.”

Louise del Rosario Jensen
Juniorkonsulent og tidligere praktikant i bro, 2017

Sådan søger du praktikplads hos bro

Send din ansøgning og dit CV til Christina Hendel på christina@wearebro.dk senest den 01.11.2018. Vi holder samtaler løbende, så du kan bare sende din ansøgning med det samme.

Psst! Gør dig selv den tjeneste at skrive, hvilken stilling du søger i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål til livet som praktikant, kan du også ringe til Christina på telefon: 22 42 27 96.

Så hvis du vil have bureauerfaring og kompetencer inden for organisationsudvikling, adfærdsafdækning og mønstergenkendelse på CV’et, glæder vi os til at høre fra dig.

Du kan lave din research på os her: